Inloggen

Ga naar http://www.<mijn-domein-naam>/redactie

Er verschijnt een webpagina met onderstaand formulier. Voer hier gebruikersnaam en wachtwoord in.

login

Na het inloggen zie je een pagina met onderstaand formulier:

BewerkProfiel

Wachtwoord wijzigen

Het is verstandig om na de eerste keer in te loggen, en daarna bijvoorbeeld om de drie maanden, het wachtwoord te wijzigen. Klik hiervoor op ‘Bewerk profiel’. Hierna verschijnt onderstaand formulier. Voer het nieuwe wachtwoord twee maal in en klik op ‘verstuur’.

WijzigWachtwoord

(het e-mailadres in bovenstaande afbeelding is opzettelijk onleesbaar gemaakt)

Als alles goed gaat verschijnt onderstaande melding:

ProfielOpgeslagen