Udja Comments Dutch NL

Udja comments is een eenvoudige oplossing waarmee bezoekers kunnen reageren op artikelen op je Joomla website. Het is ook een van de weinige niet-commerciele extensies met dergelijke functionaliteit voor versie 1.6 en 1.7. Helaas is er standaard geen Nederlandse vertaling beschikbaar. Nu kan je natuurlijk zelf aan het vertalen slaan maar je kan ook gebruik maken van de vertaling die ik gemaakt hebt.

Lees meer: Udja Comments Dutch NL

Very Simple Image Gallery How To

Very Simple Image Gallery is een Joomla! extension voor het maken van een galerij van afbeeldingen zonder gebruik te maken van pop-ups. Handig als je bij de afbeelding tekst wil zetten en geen gebruik wil maken van pop-ups. Dit is wat ik mis in bijvoorbeeld sigplus. 

Lees meer: Very Simple Image Gallery How To

Sigplus howto

sigplus3
Sigplus
 Image Gallery Plus of (sigplus in het kort) is een eenvoudige manier om galerijen van afbeeldingen toe te voegen aan een artikel

De galerijen vertonen het bekende lightbox effect: als op een thumbnail wordt geklikt, verschijnt de bijbehorende afbeelding in een pop-up venster.

Lees meer: Sigplus howto

Joomla! installeren

joomla
Dit is een korte handleiding voor het installeren van Joomla! versie 1.7. Deze handleiding is wellicht overbodig want er wordt heel veel gescrheven over Joomla op het web. Als je geen zin hebt om verder te zoeken lees je verder.

Lees meer: Joomla! installeren